15 februari, 2009

I väntan på torkan..

Min hårfön brann för några dagar sen. Den ärHELT paj.
Jag vet det for sure för jag testade att plugga in den senare igen när den kylt ned sig, och den började brinna direkt igen. Såå det var det det för min trogna tjänare.

Hittade den här gamla bilden på mig som mulatt med dreads! He, he I sure wish jag hade sån enkel "wake up and go" frilla nu!

Så nu sitter jag här i väntan på att håret ska lufttorka. Jag har dragit på att tvätta detöverhuvudtaget för att jag inte har tid att vänta på att det torkar av sig självt, men tillsist är det väl oundvikligt antar jag, så nu sitter jag här. Tyckte det var passande att blogga nu när jag har tid, men jag har så svårt att blogga när jag inte har något jätteviktigt att säga.. Dvs jag tror inte att jag har det nu :) När man har en massa viktigt man vill skriva är det oftast så att man inte får tid att skriva ner det (i alla fall jag), och sen när man har tid kan man ha åsiktstorka (ja faktiskt - jag "åsiktsfia" kan tydligen ha det). Meen jag tänkte att i brist på annat kan man ju alltid skriva en lista! Ja ni vet, en sån där fjantig "tio i topp" sak som egentligen är helt meningslös men som ska berätta lite trivia om mig. Here goes:

De tio bästa besluten jag tagit i mitt liv (som jag kan komma på nu):

1. Att tro på Jesus och ta emot Honom som Herre i mitt liv.
2. Att inte ge upp när det var som tyngst.
3. Att aldrig kompromissa med det som är nedlagt i mitt hjärta.
4. Att flytta till Kungsängen för att gå på Arken.
5. Att sluta dricka alkohol helt och hållet.
6. Att välja att förlåta.
7. Att välja bort karriär för att tjäna Herren.
8. Att aldrig prioritera pengar.
9. Att välja att inte låta mitt förflutna stjäla min framtid på något område.
10. Att välja att sätta Jesus först före uppfyllelse av personliga önskemål.


Håret är ännu inte tort, men jag måste sova nu i alla fall. Ska visst ha predikoträning morgon bitti kom jag på, och såklart har jag inte förberett för det.. Men jag måste sova nu ändå.
kram

1 kommentar:

Patrik sa...

Wow, vilka beslut, helt i linje med Mark 12:30! Peace

 
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen BlogRankers.com Jesussajten.se Clicky Web Analytics 1000lankar.com - gratis länkkatalog Blogg listad på Bloggtoppen.se Filosofi/Religion Religion