02 april, 2009

Börjat ett nytt liv!

Jag har lagat cykel ventilen och äntligen börjat röra på mig för första gången sen människan uppfann hjulet. Både igår och idag cyklade jag till jobbet - det var helt sjukt skönt och jag upplever redan att jag fått mer energi ifrån det. Båda dagarna när jag kommit hem så har jag hemma tränat lite med situps, armhävningar och rumpknip - känner mig alldeles otroligt hurtig och fräsch. Nu börjar mitt nya liv! Livet då jag slutar dras med den här månads förkylningen och magkatarren, då jag får energi nog att orka mig upp till skolan och livet då jag kan somna på kvällen.

Idag för att get the mode när jag skulle träna så slog jag på "disco radio" lastfm och det känns som att det inte var den enda gången det kommer att ske. Jag älskar verkligen gamla disco och funk låtar dom får en på dans humör varje gång tom när man läst surnyheter som att Grön ungdom slår ett slag för månggifte.. Suck! Jag postar en av alla favoriter här i alla fall så du också får sentimentala lite och bli på bättre humör du med :)I övrigt har jag suttit och kollat på Tupac videos på youtube hela kvällen. Det började med att jag skulle lyssna lite på en grym låt, men så blev det att jag surfade vidare till en efter en "tupac is alive" videorAja vad ska man säga.. Han hade ju prince Makaveli om idol och Makaveli iscensatte ju som vi all vet sin egen död och kom sedan tillbaka vid 43 års ålder. Så frågan lyder såklart bland alla devoted hip hop fans ifall Tupac Shakur kommer tillbaka 2014?..

Well tyvärr men jag som i regel har en åsikt om allt har faktiskt ingen en åsikt om den saken :) Jag lämnar mitt grubblande till något viktigare (som när det gäller mig förmodligen kommer i en blogg framöver)

Nej nu är det sovdax! Jag kanske äntligen KAN sova nu när jag inte suttit still hela dan som en kontorsråtta.

-Em

2 kommentarer:

Anonym sa...

Emma! Idag återupplivade Grön Ungdom tillsammans med RFSL Ungdom sitt gamla reaktionära förslag om samlevnadsbalk, som strängt taget är identiskt med KDS femton år gamla förslag om hushållsgemenskaper, så när som på att KDS ville att det skulle komplettera äktenskapsbalken och inte ersätta den. Detta får naturligtvis den konservativa kristenheten att slicka sig om nosen och morra ”Vad var det vi sa?”...
Tidningen Dagen vantolkar förslaget grovt, när de i rubriken till sin artikel om saken antyder att Grön Ungdom vill införa månggifte. Det är det över huvud taget inte tal om. De vill avskaffa äktenskapet, inte utvidga det.

Den konservativa kristenheten kommer framgent att låtsas som att detta förslag är något som Riksdagen är fjättrad till, något som landet är tvingat att införa, eftersom Grön Ungdom kräver det. Frågan är då varför vi inte är tvingade att genomföra resten av Grön Ungdoms politik - saker som de kämpat för under decennier? T.ex. att införa könskvotering, lämna EU, avskaffa betygssystemet och monarkin. Varför skandaliseras inte dessa programpunkter?

Emma sa...

Och du menar att det du skriver om att det egentligen gäller att avskaffa äktenskapet skulle göra det hela bättre på något sätt?

 
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen BlogRankers.com Jesussajten.se Clicky Web Analytics 1000lankar.com - gratis länkkatalog Blogg listad på Bloggtoppen.se Filosofi/Religion Religion