01 april, 2009

Hmm HTML tjafs..

Suck! HTML koden på min blogg har strulat till sig så text och färg har bytts av sig självt..
Orkar inte fixa det nu - jag ska ändå byta header på bloggen snart så jag gör finfint då :)

HTML kodstrulet är egentligen bara toppen av en dag då det mesta varit frustrerande, men realistiskt sett tror jag inte det så mycket är min omständigheter utan det hela egentligen beror mest på att jag varit stressad och på dåligt humör. Eller dåligt humör.. jag menar att jag kännt mig "fel" hela dagen. Hmm vet inte om jag kan förklara hur jag menar det lite udda uttrycket.. Du vet när man känner att man inte gjort så bra man kunnat på något sätt och så känns det som att det syns och att alla märker det - då känner man sig "fel". Så har jag kännt mig för att jag på grund av att jag varit sjuk flera veckor nu lyckats försumma både skola, tider och åtaganden.

Men nu ska det bli ändring i alla fall! Jag cyklade hem från skolan idag för första gången denna säsong och kännde att detta alldeles troligt var nyckeln till mitt nya förvandlade jag! You got to believe it! ;)

Här kommer bilden av den senaste poll jag hade här på bloggen angående anledningen till unga kristnas alltmer ökade tidiga sexdebut. Majoriteten har röstat på Media, men som ni ser är det spridda skurar. Jag rösta också på ett alternativ, men jag tror faktiskt det nästan har att göra med lite av varje.. ja inte den sista kanske - disciplin är effektlöst om inte hjärtat är med på noterna ändå. Det lite humoristiska med denna poll är att jag och Min Lillebror var överrens i denna fråga och röstade på samma alternativ, GISSA VILKET..

På tal om en massa olika världsliga anledningar som påverkat till någonting dåligt så röstade Riksdagen idag igenom förslaget om könsneutrala äktenskap. Miljöpartiets Maria Wetterstrand konstaterade att aldrig hade väl så många ord om kärlek sagts på en dag i riksdagen. Så typiskt denna världens tidsålder att det ska till en riktig "styggelse" för att få riksdagen att väga in kärlek i sina argument för ändrig av lagstadgan.

Några nämnvärda snuttar från Dagens Artikel om ämnet:
Cecilia Wikström (FP) valde "kärlekens höga visa" ur Bibeln om kärlekens tålmodighet, och använde samma typ av eftertryck i "allt uthärdar den".

Samtidigt visar det sig att Celilia vill egentligen frånta trossamfunden vigselrätten. Det arbetet tänker hon börja i dag. Ändå valde hon att rösta för könsneutrala äktenskap i går.

Och Bibel i Riksdagen också - kan det bli mer "kärleksfullt"?

Dubbelsuck.

2 kommentarer:

Domedagsprofet sa...

Jag också tänkt på det här jollrandet kring kärlek. Det är som ett magiskt ord som skall förklara allting i äktenskapsfrågan. Nu är väl äktenskapet inget sakrament men det är ju ändå något som Gud skapat enligt vissa regler ... men varför bry sig om Gud när det finns ... "kärlek".

Emma sa...

Hej kul att du hittade hit!
Yes, riksdagens användning (och förmodligen förståelse av) ordet kärlek är förmodlig felvisande.

..Tror faktiskt jag ska skriva ett blogginlägg om det snart. Om kärleken.

-em

 
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen BlogRankers.com Jesussajten.se Clicky Web Analytics 1000lankar.com - gratis länkkatalog Blogg listad på Bloggtoppen.se Filosofi/Religion Religion