09 april, 2009

Identity

Dåligt med uppdatering på bloggen nu.. Har haft fullt upp med förberedelser för helgens ungdomskonferens Identity, och nu så är konferensen igång och då är det fullt upp med den. Vad med i lovsången ikväll, det var helt underbart! Guds kraft var närvarande så påtagligt och många blev mötta. Själv kände jag att jag fick ta emot medan jag tjänade Herren i lovsången och jag blev full av kraft, energi och tacksamhet. Tack Jesus!

Påsken
är underbar för den påminner om det Jesus gjorde på ett så påtagligt sätt. Jag hoppas många som inte är troende kommer att tänka på Jesus under den här helgen, och upptäcker sanningen att han dog och uppstod för deras skull! Påsken skapar vanligtvis mycket debatt även bland ofrälsta men jag hoppas att i år kommer Jesu gärning på korset tala för sig självt så starkt att sanningen inte går dölja.

För övrigt har jag suttit och kollat på Flight of the conchords på YouTube nu ett par kvällar i rad så jag måste bara lägga in ett av alla roliga klipp här som smakprov för dig som inte upptäckt denna roliga duo förut.
Enjoy!

6 kommentarer:

elin sa...

Och så har du ju blivit moster!!

David sa...

Jag vill bara säga att jag tycker du har en grymt bra blogg :) Jag tyckte jag kände igen dig visst e du med på en värvningsvideo för arken? :)

Emma sa...

Hej och tack! Vad kul att du tycker det! Jag försökte hitta din blogg, men du har ingen eller?..

Yes du har så rätt -det är jag på videon för ungdomskonferensen Identity på Arken :)
(Även jag är ung i sinnet ;)

Mikael sa...

Hej Emma!
Tycker du skriver bra och kärleksfullt, men tycker att du i dessa yttersta av tider borde studera dessa länkar ang. trosrörelsen:
http://bibelfokus.se/
http://mariamoberg.blogg.se/
http://www.glandberger.net/
http://aletheia.se/

Önskar allt gott.

Mvh MS

Anonym sa...

Kanske liiite fler uppdateringar? Tråkigt bara när det blir så tomt..

Anders Branderud sa...

Hej!

Du skriver: ” Påsken skapar vanligtvis mycket debatt även bland ofrälsta men jag hoppas att i år kommer Jesu gärning på korset tala för sig självt så starkt att sanningen inte går dölja.”

Jag vilja kommentera ang. försoning, vilket ovanstående ord har en koppling till..

(le-havdil), Hur man ska leva för att möjliggöra för Skaparen I Hans nåd ska förse med kipur – försoning – finns skrivet i Tanakh (den judiska Bibeln); och undervisades av Ribi Yehoshua. Ribi Yehoshua (Mashiakh; Messias) från Nasaret undervisade i enlighet med Tanakh den enda vägen för att få gemenskap med Skaparen.

Denna väg finns i både Torah och i Ribi Yehoshuas undervisning på vår hemsida: http://www.netzarim.co.il

Anders Branderud

 
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen BlogRankers.com Jesussajten.se Clicky Web Analytics 1000lankar.com - gratis länkkatalog Blogg listad på Bloggtoppen.se Filosofi/Religion Religion