01 april, 2009

Hmm HTML tjafs..

Suck! HTML koden på min blogg har strulat till sig så text och färg har bytts av sig självt..
Orkar inte fixa det nu - jag ska ändå byta header på bloggen snart så jag gör finfint då :)

HTML kodstrulet är egentligen bara toppen av en dag då det mesta varit frustrerande, men realistiskt sett tror jag inte det så mycket är min omständigheter utan det hela egentligen beror mest på att jag varit stressad och på dåligt humör. Eller dåligt humör.. jag menar att jag kännt mig "fel" hela dagen. Hmm vet inte om jag kan förklara hur jag menar det lite udda uttrycket.. Du vet när man känner att man inte gjort så bra man kunnat på något sätt och så känns det som att det syns och att alla märker det - då känner man sig "fel". Så har jag kännt mig för att jag på grund av att jag varit sjuk flera veckor nu lyckats försumma både skola, tider och åtaganden.

Men nu ska det bli ändring i alla fall! Jag cyklade hem från skolan idag för första gången denna säsong och kännde att detta alldeles troligt var nyckeln till mitt nya förvandlade jag! You got to believe it! ;)

Här kommer bilden av den senaste poll jag hade här på bloggen angående anledningen till unga kristnas alltmer ökade tidiga sexdebut. Majoriteten har röstat på Media, men som ni ser är det spridda skurar. Jag rösta också på ett alternativ, men jag tror faktiskt det nästan har att göra med lite av varje.. ja inte den sista kanske - disciplin är effektlöst om inte hjärtat är med på noterna ändå. Det lite humoristiska med denna poll är att jag och Min Lillebror var överrens i denna fråga och röstade på samma alternativ, GISSA VILKET..

På tal om en massa olika världsliga anledningar som påverkat till någonting dåligt så röstade Riksdagen idag igenom förslaget om könsneutrala äktenskap. Miljöpartiets Maria Wetterstrand konstaterade att aldrig hade väl så många ord om kärlek sagts på en dag i riksdagen. Så typiskt denna världens tidsålder att det ska till en riktig "styggelse" för att få riksdagen att väga in kärlek i sina argument för ändrig av lagstadgan.

Några nämnvärda snuttar från Dagens Artikel om ämnet:
Cecilia Wikström (FP) valde "kärlekens höga visa" ur Bibeln om kärlekens tålmodighet, och använde samma typ av eftertryck i "allt uthärdar den".

Samtidigt visar det sig att Celilia vill egentligen frånta trossamfunden vigselrätten. Det arbetet tänker hon börja i dag. Ändå valde hon att rösta för könsneutrala äktenskap i går.

Och Bibel i Riksdagen också - kan det bli mer "kärleksfullt"?

Dubbelsuck.

3 kommentarer:

Domedagsprofet sa...

Jag också tänkt på det här jollrandet kring kärlek. Det är som ett magiskt ord som skall förklara allting i äktenskapsfrågan. Nu är väl äktenskapet inget sakrament men det är ju ändå något som Gud skapat enligt vissa regler ... men varför bry sig om Gud när det finns ... "kärlek".

Emma sa...

Hej kul att du hittade hit!
Yes, riksdagens användning (och förmodligen förståelse av) ordet kärlek är förmodlig felvisande.

..Tror faktiskt jag ska skriva ett blogginlägg om det snart. Om kärleken.

-em

kikake sa...

kärlek före äktenskap fanns ju ej på tapeten då guds och änglaupplevelserna först upplevdes av troende, de lärde ju att vi skulle mörda dem som hade sådant. och blev kvinnor våldtagna var de tvugna att bli bortgifta med sina väldtäckts män, jag menar på att de upplevelser av gud och änglar som lär så idag kan bevisas ej vara våran skapare.

Religionerna är motbevisade!! det är bara till att titta in på min facebook sida som bevisar hur upplevelser förljuger människan.
ta bara detta med att eran gudsupplevelse skulle vara sanningssägande. sanning lärande.
även detta kan motbevisas idag.
lärorna detta kommer med ej lära sanningen!!

ta tex dessa sataniska upplevelser vi lärs vara rädda för genom tre olika skrifter.!!
dessa som enligt skrifterna kan skada döda människor.
ja även enligt bibeln ej bara tora eller koran.
bibeln säger att man ska passa sig för satan då han kan sluka människan!!! löjligt.!!!
Nej satans finns ej!! upplevs dock av troende satanister.
Troende judar.
Troende muslimer.
Och troende kristna och även icke troende människor i olika grad upplevelser sådana upplevelser.!!

upplevde själv sådant under många år.!! frigjorde mig själv ifrån sådana upplevelser.
De upplevelser av satan eller av änglar är bevisligen falska upplevelser.
Skriver själv om en del sådant som jag kommit fram till genom att ha upplevt och frigjort mig från upplevelser.
På Bla min facebook sida.
Har ni kristna något ansvar ifråga om att undersöka er fram till sanning ifråga om dessa upplevelser av både änglar och djävul.??
undersöka det jag påstår.!!
Att dessa upplevelser ej skapat människan och att sådant går att bevisa idag.!!
https://www.facebook.com/veijo.impola/

 
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen BlogRankers.com Jesussajten.se Clicky Web Analytics 1000lankar.com - gratis länkkatalog Blogg listad på Bloggtoppen.se Filosofi/Religion Religion