30 januari, 2009

Gud finns!

en polare berättade om en evangelisationssatsning de har sin kyrka och gav mig länken till den här bloggen som har bild på deras annons. GRYMT bra annons tycker jag! Den bloggartikeln finns här.
http://www.dagen.se/blogg/familjeblogg/2009/01/gud-finns

Gud finns.. bara rätt och slätt. Det är personligt, en angelägen fråga alla undrat över, och definitivt talar den vädigt direkt till den som läser. Gillar det skarpt!

Tycker dock att sajten www.gudfinns.se skulle vara lite tydligare och framförallt mer personlig. Det ska inet ta ännu ett "klick" när man kommer till sajten för att behöva bli tilltalad i sitt innersta igen och bli erbjuden möte med den som känner ens insida.
För till fället känns deras förstasida mer som reklam eller säljsnack för kristendomen. en sen när går det logiskt övertla folk till tro? Tycker det vore bättre om de håller sig till det personliga tilltalet utifrån "vissheten" att det berör något alla undrar över men inte säger, det är bättre än att försöka övertyga.
Det var ju just det radikala tilltalet som var så bra i annonserna.

Inga kommentarer:

 
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen BlogRankers.com Jesussajten.se Clicky Web Analytics 1000lankar.com - gratis länkkatalog Blogg listad på Bloggtoppen.se Filosofi/Religion Religion